Panoramarestaurant Hotel AM Fang

Hotel AM Fang is voorzien van twee restaurants, zodat u de deur niet uit hoeft voor een heerlijk diner. In het panoramarestaurant van ons hotel kunt u als hotelgast genieten van het dinerbuffet.

Tegen een kleine toeslag kunt u genieten van een heerlijk diner in het à la carte restaurant Laaspher Alm. Dit restaurant is wisselend geopend in de periode 1 april t/m 30 september. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden.

template-images_Buffetrestaurant_09-07-2015

Ontbijtbuffet

’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar met keuze uit diverse buffetten, zodat u de dag goed kunt beginnen. U kunt kiezen uit warme dranken en sapjes, diverse broodjes, zuivel en ontbijtgranen, zoet en hartig beleg met o.a. diverse vleeswaren, kaas en gerookte zalm.

 

Dinerbuffet

In het panoramarestaurant van Hotel AM Fang kunt u ’s avonds terecht voor een dinerbuffet en heeft u keuze uit diverse gerechten en bijgerechten.
Geboden wordt onder andere:  soep met stokbrood, een saladebuffet en een buffet met diverse warme gerechten, zoals aardappelen, vlees, vis en diverse groenten.
U kunt de maaltijd zoet afsluiten met een dessert.

template-images_Buffetrestaurant_food_09-07-2015

Meubilair restaurant

De comfortabele, robuuste designmeubels in het restaurant zijn o.a. gemaakt door de Duitse ontwerper Christoph Seyferth, die een nieuwe, moderne touch  heeft gegeven aan een van oorsprong Oost-Duitse kuipstoel. Terwijl u gebruik maakt van het comfortabele en luxe zitcomfort van het restaurant geniet u dubbel en dwars; gecombineerd met het prachtige uitzicht over Bad Laasphe  dat u hier heeft, kunt u namelijk niet anders dan genieten.

 

Lounge

In de lounge kunt u zich met een kopje koffie of een aperitief even lekker  terugtrekken, om de dag voor te bereiden of nog even na te genieten bij de haard met een prachtig uitzicht op het dal. De lounge is ook een fijne plek om een spelletje kaart te spelen of om aan de leestafel plaats te nemen met een boek of tijdschrift.

template-images_Buffetrestaurant_sfeer_09-07-2015

Kellarbar & Billard AMsterdam

In Kellarbar & Billard AMsterdam is het ’s avonds gezelligheid troef. Van 21:00 uur tot middernacht kunt u hier aanschuiven aan een tafeltje of aan de bar en genieten van bijvoorbeeld een lokaal Bosch-biertje uit het vat. Biljartliefhebbers kunnen het tegen elkaar opnemen aan de biljarttafel.